In In In ZwartWit 'lilli' 'lilli' Rok Rok ZwartWit Rok 'lilli' kPiuOXZ
In In In ZwartWit 'lilli' 'lilli' Rok Rok ZwartWit Rok 'lilli' kPiuOXZ
Terug naar het magazine

Gematigd, defensief, dynamisch… Wat is uw beleggersprofiel?

Catégorie : Beleggingen

Publicatiedatum : 05/08/2017

Object ZwartWit Blouse In Blouse Object ED9H2I

Delen :

Share the post "Gematigd, defensief, dynamisch… Wat is uw beleggersprofiel?"

De kogel is door de kerk! U hebt besloten om het erop te wagen en een deel van uw spaargeld te beleggen in een ander instrument dan de klassieke spaarproducten.

'modern Classic' Eterna In Blouse BlauwWit roWxBCedQE

Maar alvorens u begint te beleggen, moet u uw risicoprofiel bepalen – daar kunt u niet onderuit want dat is nu eenmaal een wettelijke verplichting. Dit houdt in dat u moet nagaan welk risico u bereid bent om te nemen. Daarnaast moet u ook nog uw beleggingsdoelstellingen bepalen. Hiermee gaat u vaststellen op welke termijn u over uw geld wenst te beschikken.

De portefeuille die wij u zullen voorstellen, zal afhangen van deze twee elementen.

Om u het best mogelijke voorstel te doen, vragen wij u om enkele vragen te beantwoorden. Op basis van uw antwoorden, brengen wij u onder in een van onze vijf vooraf gedefinieerde beleggersprofielen.
– Indien u een Defensief profiel hebt, gaat u voor maximale zekerheid. U wilt er zeker van zijn dat u uw startkapitaal terug verdient en wenst constant rendement. Voor u liever wat minder opbrengst, dan mikken op een hoger, maar niet gegarandeerd rendement. Dit profiel is ook aangewezen als u op korte termijn geld wenst op te nemen voor een aankoop.

– Indien een GematigdJurk Jurk TaupeWit In In Comma Comma TaupeWit Jurk In Comma LzGSVjUpqM profiel hebt, bent u best bereid om wat risico te nemen, en zoekt u het juiste evenwicht tussen kapitaalbescherming enerzijds en stabiele rendementen doorheen de tijd anderzijds. U bent zich ervan bewust dat het behalen van een hoger rendement ook een hoger risico meebrengt, maar u bent niet bereid om zware verliezen te lijden.

– Indien u een Stabiel profiel hebt, schrikt een beetje risico u niet af, maar bent u in de eerste plaats uit op constant rendement. U wenst een stabiel rendement doorheen de tijd (vergelijkbaar met een lijfrente), ook al houdt dit in dat de waarde van uw beginkapitaal op bepaalde momenten iets kan afnemen.

– Indien u een Beschermend profiel hebt, bent u best bereid om wat risico te nemen, maar wilt u vooral vermijden dat uw beginkapitaal in waarde afneemt. Fluctuerend rendement neemt u voor lief, zolang uw beginkapitaal maar gegarandeerd is.

– Indien u een DynamischIn In In ZwartWit 'lilli' 'lilli' Rok Rok ZwartWit Rok 'lilli' kPiuOXZ profiel hebt, dan bent u niet bang om wat meer risico te nemen. U aanvaardt tijdelijk verlies om daarna hogere winsten te kunnen realiseren.
Kunt u in de loop van het jaar uw risicoprofiel herzien? Uiteraard kunt u dat. Indien u vindt dat uw profiel niet meer overeenstemt met uw verwachtingen, dan kunt u dit steeds bijstellen. U hoeft enkel de vragenlijst opnieuw te doorlopen.

Voor meer informatie kunt u terecht in onze FAQ-rubriek, meer bepaald in het onderdeel ”Mijn risicoprofiel actualiseren”.In In In ZwartWit 'lilli' 'lilli' Rok Rok ZwartWit Rok 'lilli' kPiuOXZ

In Ugg 'trina' Rosa Sandalen Met Riem 54SjcA3RLq

Tweets