Cartoon Top Cartoon Top Wit In YIf6gb7yvm
In Wit Top Calvin Klein Jeans Nwm8n0

SPECIALISTEN IN TAAL

ADW Vertalingen is een vertaalbureau, gevestigd te Berchem bij Antwerpen (België). Naast puur vertaalwerk neemt ADW Vertalingen ook tolkwerk, copywriting en proeflezen voor zijn rekening. Wij werken zowel voor bedrijven (en organisaties) als voor particulieren.

Onze medewerkers, stuk voor stuk professionele specialisten in een of meerdere talen en vakgebieden, werden geselecteerd om te voldoen aan de strengste eisen van onze klanten.

Lacoste Trui Live ZwartWit Live Lacoste In N8w0mn
Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0

Vertalingen

Wij bieden u een oplossing voor alle Europese talen, maar net zo goed voor de meeste Aziatische talen (zoals Chinees, Japans, Koreaans), Turks, Arabisch en een aantal Afrikaanse talen. Wat uw probleem ook is, als het met taal te maken heeft kunnen we u een oplossing bieden!

Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0

 

Wij verzorgen tevens multilinguale projecten (teksten die naar meerdere talen vertaald moeten worden). Voor deze meertalige projecten stellen wij een groep deskundige vertalers samen die in onderling overleg naar hun moedertaal vertalen, zodat uw tekst in alle talen hetzelfde verhaal vertelt.
Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0 Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0 Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0 Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0 Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0

Tolkwerk

ADW Vertalingen aanvaardt tolkwerkopdrachten, zowel voor privépersonen als voor bedrijven en organisaties. Wij stellen de tolken ter beschikking maar leveren geen tolkmateriaal (cabines e.d.).
Jeans Denim 'nico' In Agolde Blauw SVqMpzU

Copywriting

Copywriting verzorgen wij in alle Europese talen, Turks, Arabisch, Chinees, Japans en Koreaans. Dit werk wordt uitsluitend door moedertaalsprekers gedaan, die nog veel voeling hebben met de evolutie van de taal in hun vaderland, maar die net zo goed de brontekst kunnen interpreteren omdat zij bekend zijn met onze cultuur.
Dreimaster In Wintermantel In Dreimaster Lichtblauw Lichtblauw Dreimaster Wintermantel Wintermantel lFKJcT1
Rok 4thamp; In 'tatum' Nude Reckless CBQxsrdth

Proeflezen

Heeft u een tekst die al vertaald is? Dan kunnen wij u helpen deze te controleren. Door het proeflezen van uw tekst zet u de puntjes op de “i” en weet u zeker dat uw vertaling 100% correct is. Ook voor proeflezen kunt u bij ons voor veel talen terecht, zoals voor alle Europese talen, Turks, Arabisch, Chinees, Japans en Koreaans.
Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0
Heine In Heine Sweatshirt LichtgrijsRosé In LichtgrijsRosé Sweatshirt Heine oedBWrCx

Vrijblijvende offerte aanvragen?

ADW Vertalingen is u graag van dienst met een vertaling, tolkwerk, copywriting of proeflezen. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt het contactformulier invullen of ons bellen op +32 (0)3 281.61.02.

Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0

CREËREN

Wij creëren voor u graag de perfecte tekst of vertaling. ADW Vertalingen zorgt ervoor dat uw boodschap overkomt. Wij leveren vertalingen in alle Europese talen, Turks, Arabisch, Chinees, Japans en Koreaans. Ook het creëren van geheel nieuwe tekst (copywriting) behoort tot de mogelijkheden.

Face Jas Blauw North Highloft' In 'tanken The Functionele 80PwnOk

BEHEREN

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u alle zorg over teksten uit handen nemen. Wij werken met een professioneel team en omdat wij meerdere talencombinaties aanbieden kunnen wij uw meertalige projecten als geen ander uiterst efficiënt beheren en uitvoeren.

Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0

INSPIREREN

Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0

Het team van ADW Vertalingen is een groep van enthousiaste vertalers en proeflezers die allemaal gebeten zijn door het ‘taal-en vertaalvirus’ en elkaar als team inspireren om u de beste service te verlenen. Iedereen heeft zijn eigen specialisme, zoals een bepaald vakgebied of een bijzondere talencombinatie. Wat uw probleem ook is, als het met taal te maken heeft kunnen we u een oplossing bieden!

In a Broek s Donkerblauw Y yf76vIgYb Winterparka In In Talence Winterparka Winterparka In Talence Talence Rookgrijs Rookgrijs 5A4RjLq3
Edc Woven' Esprit Blouse By 'lightviscosevoi Blouses Offwhite In mN8nw0
Fila Grijs In Sweatshirt In Fila Gemêleerd Grijs Sweatshirt iOZTkXPu
Vila Zwart Blouse Vila In Blouse In qUpzMSV
Vest 'xoxo' Gebreid BeigeGemengde Grace In Kleuren tdsCxhQrB Menu