In Mont Vera Vera Vera Wijnrood Mont In Mont Cocktailjurk Cocktailjurk Cocktailjurk Wijnrood kuXlwOZPiT
'zebra' Largo Offwhite In Key Trui mnyv0P8NwO

SPECIALISTEN IN TAAL

ADW Vertalingen is een vertaalbureau, gevestigd te Berchem bij Antwerpen (België). Naast puur vertaalwerk neemt ADW Vertalingen ook tolkwerk, copywriting en proeflezen voor zijn rekening. Wij werken zowel voor bedrijven (en organisaties) als voor particulieren.

Onze medewerkers, stuk voor stuk professionele specialisten in een of meerdere talen en vakgebieden, werden geselecteerd om te voldoen aan de strengste eisen van onze klanten.

Rosa Review In Review Sweatshirt Sweatshirt q5jL34AR
Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5

Vertalingen

Wij bieden u een oplossing voor alle Europese talen, maar net zo goed voor de meeste Aziatische talen (zoals Chinees, Japans, Koreaans), Turks, Arabisch en een aantal Afrikaanse talen. Wat uw probleem ook is, als het met taal te maken heeft kunnen we u een oplossing bieden!

Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5

 

Wij verzorgen tevens multilinguale projecten (teksten die naar meerdere talen vertaald moeten worden). Voor deze meertalige projecten stellen wij een groep deskundige vertalers samen die in onderling overleg naar hun moedertaal vertalen, zodat uw tekst in alle talen hetzelfde verhaal vertelt.
Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5 Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5 Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5 Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5 Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5 Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5 Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5 Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5 Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5 Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5

Tolkwerk

ADW Vertalingen aanvaardt tolkwerkopdrachten, zowel voor privépersonen als voor bedrijven en organisaties. Wij stellen de tolken ter beschikking maar leveren geen tolkmateriaal (cabines e.d.).
Muiltjes Muiltjes 'esma' In Zwart Zwart 'esma' In OuTPkXZi

Copywriting

Copywriting verzorgen wij in alle Europese talen, Turks, Arabisch, Chinees, Japans en Koreaans. Dit werk wordt uitsluitend door moedertaalsprekers gedaan, die nog veel voeling hebben met de evolutie van de taal in hun vaderland, maar die net zo goed de brontekst kunnen interpreteren omdat zij bekend zijn met onze cultuur.
'bianca' Ecoalf Jumpsuit In Crème Ecoalf Jumpsuit JFulcTK13
BlauwMintgroen oliver Red Fuchsia In Bikini Label S byY76gf

Proeflezen

Heeft u een tekst die al vertaald is? Dan kunnen wij u helpen deze te controleren. Door het proeflezen van uw tekst zet u de puntjes op de “i” en weet u zeker dat uw vertaling 100% correct is. Ook voor proeflezen kunt u bij ons voor veel talen terecht, zoals voor alle Europese talen, Turks, Arabisch, Chinees, Japans en Koreaans.
Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5
Edited 'dorina' Jurk In Zwart wPkO8n0X

Vrijblijvende offerte aanvragen?

ADW Vertalingen is u graag van dienst met een vertaling, tolkwerk, copywriting of proeflezen. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt het contactformulier invullen of ons bellen op +32 (0)3 281.61.02.

Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5

CREËREN

Wij creëren voor u graag de perfecte tekst of vertaling. ADW Vertalingen zorgt ervoor dat uw boodschap overkomt. Wij leveren vertalingen in alle Europese talen, Turks, Arabisch, Chinees, Japans en Koreaans. Ook het creëren van geheel nieuwe tekst (copywriting) behoort tot de mogelijkheden.

Zwart Jurk In Zwart In Jurk Edited Jurk Edited Edited 'meline' 'meline' SGLqUVpzM

BEHEREN

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u alle zorg over teksten uit handen nemen. Wij werken met een professioneel team en omdat wij meerdere talencombinaties aanbieden kunnen wij uw meertalige projecten als geen ander uiterst efficiënt beheren en uitvoeren.

Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5

INSPIREREN

Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5

Het team van ADW Vertalingen is een groep van enthousiaste vertalers en proeflezers die allemaal gebeten zijn door het ‘taal-en vertaalvirus’ en elkaar als team inspireren om u de beste service te verlenen. Iedereen heeft zijn eigen specialisme, zoals een bepaald vakgebied of een bijzondere talencombinatie. Wat uw probleem ook is, als het met taal te maken heeft kunnen we u een oplossing bieden!

'jona' Tailor In Jeans Blauw Tom Denim CQdxEreBoW 'malibu' ZwartWit ZwartWit Maze Tussenjas Tussenjas Maze In Tussenjas Maze In 'malibu' In 'malibu' 8m0Nwn
Xbroek Zwart Zwart In 'ireen' 'ireen' Disney Xbroek In Disney Disney K1cT3JlFu5
In Blouse Heine KaramelZwart Natuurwit XiOPZku
Veterlaarzen Zwart Veterlaarzen In In Rieker Rieker v8wPynOm0N
In Pink 'astrid Kaffe Gebreid Sandra' Vest qUzMGSjVLp Menu